Sayfa içerikleri
Gaplon, dijital baskı çözümleriyle hangi tişört baskı makinesi ile başlamam gerekli bu işi ilk kez yapmak istiyorum. Nasıl yaparım nereden başlarım gibi sorulara cevap bulabileceğiniz bir doküman yazısı yazmak istedik.
Seçim yaparken mutlaka zorlandığınız veya bütçenizin yetersiz olduğu durumlar olabilir. Öncelikle şunu söylemekte fayda var önünüze sunulan her tişört baskı makinesine görüp aldanmamak lazım. Piyasada çok fazla bu konuda değerli firmalar bulunuyor. Hepsi özel çözümler üretmekte mutlaka müşteri memnuniyetine önem vermektedirler.
Tişört baskı makinesinden önce aslında yapmanız gereken nereden tişört temin edebilirim bana maliyeti ne olur gibi asıl ana konuyu araştırmak gerekiyor. Çünkü tişört baskı makineniz olmasa bile bu işi yapan yerlere tişörtlerin adetleri az dahi olsa baskı işleminizi her türlü çözebileceğiniz çok yer bulunuyor.
Tişört yaptırmak istediğiniz de en çok tercih edilen tişörtler pamuk ürünlü giysilerdir. Pamuk ürünlere her istediğiniz baskıyı yapmak için mutlaka pigment baskılı bir dijital baskı makinesine ihtiyacınız vardır. Bizlerin tavsiyesi her türlü kumaşa baskı yapabilecek bir özellikte makine tercih etmeniz olacaktır.
Hangi Tişört Baskı Makinesini Seçmeliyim?
Tişört işlemlerinizi çözdükten sonra size gerekli olacak dijital baskı makinesi TexJet Polyprint Echo 2 ve diğer modelleri; Tişört ve bir çok tesktil ürününe baskı yapabilme özelliği olan iş tecrübesi olmadan bile programları sayesinde direkt baskıya gönderme imkanı sağlar.
Neden Polyprint Echo 2 Modelini Seçtik?
E-ticaret, yeni girişimci ve düşük maliyetlerle kazanç sağlamayı hedefleyen bir makinedir. Baskı maliyetleri günümüzde gerçekten yüksek bir fiyatlara ulaştı. Polyprint Echo 2 modeli bu sorunlara gerçek çözüm üretmekte, boyanız ve paranız çöpe gitmesin.
Polyprint makinesini satın aldığınız da en önemlisi parça desteği, teknik destek gibi, makine garantisi çözümleriyle destek sağlar ve sorun yaşattırmaz. Bizler de markamız için Polyprint tercihini kullandık.
Polyprint Echo 2 modeli DTG ( Direct To Garment ) yani kumaşı makineye serdiğiniz de direkt kumaş üzerine püskürtme ile baskı yapabilir. Aynı zamanda bu makine DTF özelliği bulunur. Film üzerine baskı yapmanızı sağlar bu filmi bir transfer presi ile transfer ederek daha uygun maliyetlere indirir ve size büyük bir avantaj sağlar.
DTG dediğimiz bir makine DTF baskı yapabiliyor olması sizin tercihinize bırakılması çok güzel. Bir makine ile bütün işlerinizi istediğiniz yönde basabilir. Örnek vermek gerekirse DTG özelliğini kullanarak şapkaya baskı yapamazsınız veya bir çantaya ama bunun için makinenin DTF özelliğini kullanarak DTF filmine baskı yaparak istediğiniz ürüne, kumaşlara baskı yapmanız sağlar.
Neden Polyprint diyebilirsiniz konuya başlarken size demiştik; Yeni başlayabilir, eticaret yapmak isteyebilir, nasıl baskı yapacağım gibi kafa karışıklıkların önüne geçiyor.
Çünkü Polyprint Digital Factory Apparel PolyPrint™ Edition programı ile birlikte geliyor. Bu program gerçekten çok güzel. Photoshop bilmeden bir çok işleme, ne kadar baskı maliyeti ne kadar olduğuna ve daha bir çok özelliği bulunuyor ve program içerisinde şöyle bir yenilik yapmışlar. Siyah tişört, renkli tişörtler, beyaz tişört, DTG baskı, DTF baskı seçenekleri ile siz bir şey bilmenize gerek bırakmadan kendisi gerekli işlemi yapıyor. Siyah tişörtü nasıl basacağım gibi kafanızda soru bırakmıyor. Siyah tişört bölümüne ürünü ekleyip ve baskıya gönderin bu kadar basit! DTF seçeneği ise muazzam şekilde işleme alıyor ve sorunsuz baskı veriyor.
Tişört Baskı Makinesi Haricinde Neler Gerekli?
- Transfer Presi (40×50 boyutları ideal)
- DTG Baskı yapmak isterseniz spray tabancası (Spray malzemesi)
- DTF baskı yapmak için transfer filmi ve transfer şekeri (PU)
- Kompresör makinesi (En küçük 50 LT lik ve ucuzu işinizi görür)
işte bu kadar başka bir ihtiyacınız yok.
DTG hakkında daha fazla bilgi almak için Bilgi Bankası sayfamızı ziyaret ediniz.
E-ticaret ile girişimcilik yapmak isteyenler bu özel makineyi tercih etmeli çünkü her defasında bahsettiğimiz konu maliyetler. Maliyetleri en düşük en iyi tişört baskısı almak veya başka ürünlere baskılar yapmak için bizlerde bu Polyprint Echo 2 modelini tavsiye ediyoruz.
Polyprint Echo 2 ile Boyanız Çöpe Gitmesin
Dijital baskı makinelerinde en büyük sorun boşa giden boya çöpe giden boyalardır. Siz baskı yapmadığınız da makineniz bekleme modunda iken durduk yere boya atmamalı bu yıl bazlı olarak baktığınız da ciddi boya maliyetlerine sebep olur. Tavsiye ettiğimiz makine ise bu tarz maliyetlerden ciddi oranda sizlere kar olarak geri dönmesini sağlar. Daha fazla bilgi için WhatsApp üzerinden iletişime geçiniz.